"Ahol a futball kezdődik és végződik."

A Labdarúgás Hírei

loading...

A német világbajnok kölcsönbe Angliába igazol

2018. július 26. - zolesz20

37733362_1727263340654052_1637087219355222016_n.jpg

André Schürrle két évre érkezik a Dortmundtól kölcsönbe a Fulhamhez. A német válogatottal világbajnokságot nyerő támadó a Premier League-ben folytatja. Schürrle a 14-es számú mezben fog játszani.

"Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. A Fulham volt az első klub, amely érdeklődött irántam, ez az egyik, amit nagyra értékeltem és az egyik oka annak, hogy ide akartam igazolni." -nyilatkozta a német játékos

A Barca védője egyre közelebb a távozáshoz, szinte már biztos hol folytatja

Képtalálat a következőre: „yerry mina everton”

A goal.com egyik spanyol tudósítója szerint az Everton Yerry Mina leigazolásának küszöbén áll.

Az angol klub menedzsere, Marco Silva mindenképpen ragaszkodik ahhoz az Evereton vezetősége felé, hogy szerezzék meg a fiatal kolumbiai védőt, aki a világbajnokságon sziporkázott, ugyanis hátvéd létére több fontos góllal is segítette hazája válogatottját.

A Barcelonában azonban nem számolt vele az elmúlt fél évben Ernesto Valverde, és ez a jövőben sem néz ki másképp.

Mivel a katalán klub vezetése eleve gondolkozott Mina kölcsönbe adásáról, most kapóra jön nekik az Everton, akik már nem csak érdeklődnek, hanem konkrét ajánlattal is előálltak.

Legutóbbi mondásuk egy 17 millió eurós összeg, amely már komolyan elgondolkodtathatja a Barca illetékeseit, és Marcel Brands, az Everton tárgyaló delegációjának vezetője szerint minden készen áll arra, hogy mihamarabb nyélbe üssék az üzletet.
goal.com